Ето я бившата на Венци от Фермата, която разби живота му и е на годините на дъщеря му (Снимка):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Ето я бившата на Венци от Фермата, която разби живота му и е на годините на дъщеря му (Снимка):
3372
Източник: hotarena.net
Ето я бившата на Венци от Фермата, която разби живота му и е на годините на дъщеря му (Снимка):

Всички, които следят с интерес риалитито " Фермата ", симпатизират на  Венци Димитров  – един от най-уравновесените играчи във формата. Както стана известно, обаче, здравенякът крие тежко минало, за което не обича да говори, и което всеки път го докарва до сълзи.

Една от причините за неговата тъга е последната му любовна връзка с момиче на годините на дъщеря му .

„Голямата ми болка са двете жени в живота ми – бившата ми съпруга и… оная пръдла“, изплака мъката си пред Веселка във „Фермата“ Венци. На територията на Стопанството той никога не е назовавал името на бившата си любовница, станала причина днес с дъщеря си да не си говорят. Наследничката му не можела да приеме, че родителят й има връзка с момиче на нейната възраст.

Венци от Фермата

„Галерия“ разполага със снимка на жената, разбила сърцето на Венци.  24-годишната девойка е наистина красива и нищо чудно, че охранителят още ближе рани по нея. Докато били заедно, 47-годишният Венци се чувствал като на 20 – млад, жизнен, желан мъж. „Днес се чувствам като на 200 години“, с тъга призна фермерът, който след края на шоуто планира да емигрира.

Венци от Фермата любовница

Според запознати причината Венци да се раздели с младата си любовница бил друг мъж. „Слагаше му рога в продължение на няколко месеца. Всичките му приятели се опитваха да му отворят очите, но той не искаше да повярва. Мислеше, че му завиждат. Е, накрая разбра по трудния начин“, разказват негови близки. Изневярата на красивата му приятелка буквално го съсипала. Записал се за „Фермата“ с надеждата да забрави, но не се получило.

Венци още тъгува и по бившата си съпруга, която определя като изключително красива жена. „Хорска злоба ни раздели. Завидяха ни, защото бяхме млади и щастливи, с пари, коли, апартаменти…“, клати глава бившият охранител.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft