Жена роди на паркинг, без да знае, че е бременна

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Жена роди на паркинг, без да знае, че е бременна
40663
Жена роди на паркинг, без да знае, че е бременна

Когато Делит Джоунс започна да има болки в стомаха, тя си помисли, че може да има апендицит, но само часове по-късно тя в крайна сметка ражда на паркинга в Асда, където работи нейният партньор.

Двойката нямаше представа, че очаква бебе, което кръстиха Хари Робърт Алфи Стауман.

Делит, която работи като домашен болногледач за възрастни и уязвими хора, започна да се чувства зле предишната вечер. 26-годишният партньор Дийн Стауман знаеше, че тя не се чувства добре, но решиха, че трябва да отиде на работа, както обикновено, в магазина на Asda Pwllheli на 16 февруари.

С влошаването тя се обади на майка си Андреа и сестра си Кейт, които след това извикаха линейка.

25-годишната жена казва: „И преди съм имала такава болка и преди това са ме вкарвали, така че предположих, че е нещо подобно.

Обадих се на майка ми и сестра ми, мислейки, че може да се върне, така че те дойдоха да ми помогнат. „Когато стигнаха там, болката се промени и следващото нещо, което знаех, че съм на пода. После половин час по-късно той се роди.

Кейт, която също работи в същия магазин на Asda на бюрото за обслужване на клиенти, каза: „Побързахме да помогнем, защото тя не се чувстваше добре и си помислихме, че това е апендицит. „В един момент тя каза:„ Мисля, че ще имам бебе “и ние се засмяхме. Така че беше доста шокиращо, когато се оказа, че тя е права! Тя наистина нямаше представа, че е бременна. Тя не се показваше и не усещаше бебето да се движи. Когато фелдшерите пристигнаха, те разбраха, че тя ражда и започнаха да я карат до най-близкото родилно отделение, което беше на 30 мили в Бангор. Но тъй като беше ясно, че бебето й ще излезе бързо, трябваше да спрат на паркинга на магазина, където Дийн току-що беше приключил смяната си. Акушерката от общността беше наблизо и успя да помогне за раждането на Хари

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft