Жените със зелени очи са специални-Тайната на техния магнетизъм

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Жените със зелени очи са специални-Тайната на техния магнетизъм
15223
Жените със зелени очи са специални-Тайната на техния магнетизъм

За зеленооките жени се носят митове и легенди ... През Средновековието те са били изгаряни на клада, смятайки, че са проводници на зли сили, превръщайки ги във вещици.

Всъщност зеленооките имат напълно различна сила - привличането.

Те имат специален магнетизъм. Не всеки може да остане безразличен към тях, но обяснява това не със своята слабост, а с всякакви популярни вярвания.

Зелени очи

Очите са огледалото на човешката душа. И цветът им отразява характерните му черти. Зелено, жълто и синьо са равномерно смесени. Зеленоокият човек насочва едновременно две енергии: Донор и вампир. Той има такива качества като упоритост, самоувереност, издръжливост, стабилност, почтеност.

Той знае как да си постави цел и да я достигне, без да се обръща назад. В същото време, той изглежда целеустремен, а не арогантен. Затова в неговата среда се уважава.

Справедливо е да се отбележи, че зеленооките хора са много популярни, но не се стремят да бъдат лидери. Те имат отлични организационни умения и това им е достатъчно.

Те са професионалисти в своята област. Те подхождат отговорно към решаването на въпросите, задълбочено проучват ситуацията. Ето защо, основно взимат правилните, не импулсивни решения.

Зелени очи - реалисти с голяма интуиция. А това е рядка комбинация. Такива могат да бъдат предсказатели, или медиуми. За тях не е трудно да манипулират хората, но за щастие те рядко го правят.

Зелените очи не могат да стоят на едно място. Те са нежни и отзивчиви, но достатъчно горди, за да търпят пренебрежително отношение към себе си.

Хората със зелени очи имат много фино разбиране за любовта. Поради това те я търсят много дълго време ... истинската. Понякога до края на живота.

Те са много уязвими в чувствата към най-близките.

Хората със зелени очи са много темпераментни. Те бързо се палят, но също така бързо и угасват. Те са праволинейни, имат остър ум. В отношенията, чувствени и капризни.

Те имат енергията да приемат и често използват хората, които ги харесват. Така се поддържа баланса на енергиите, защото тези, които я имат в изобилие, се нуждаят от човек, по отношение на когото могат да бъдат алтруисти.

Всичко, което им се приписва е вярно. Тези хора са мечтателни, благородни, но за съжаление, не с много дълбоки чувства. Не са способни на силни преживявания и вълни от емоции.

Хората със зелени очи имат студен и трезвен поглед към света. С тях е спокойно и стабилно. Те са верни и постоянни. Те са прекрасни приятели, но не много страстни любовници.

Оказва се, че тъмнозеленият цвят на очите е най -загадъчен само защото неговите собственици контролират едновременно две противоположни енергии. Те имат двойствен характер и се адаптират към ситуацията. Момичета с тъмнозелени очи буквално са като магнит.

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft