Жребият на принцесата: Най-тъжното нещо, което Кейт Мидълтън винаги трябва да носи, когато пътува

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Жребият на принцесата: Най-тъжното нещо, което Кейт Мидълтън винаги трябва да носи, когато пътува
10787
Жребият на принцесата: Най-тъжното нещо, което Кейт Мидълтън винаги трябва да носи, когато пътува

Принцесата на Уелс е истинска кралица на стила, така че каквото и да облече, то се разпродава за часове. Влиянието на Катрин върху модната индустрия се е увеличило толкова много до 2024 г., че дори е наречено „ефектът на Кейт“. 

Изборът на облекло на уелската красавица привлича повишено внимание по време на чуждестранните й обиколки, където кралската особа трябва да изглежда особено представително. И ако верните фенове на Кейт просто обожават елегантните рокли, които подчертават талията и официалните костюми, то публиката едва ли би искала да купи един от нейните "задължителни" тоалети дори заради факта, че го носи принцесата. 

Кейт Мидълтън елегантност

Кейт Мидълтън червено палто

Стилни изяви на принцесата на Уелс

Кралският протокол постановява, че жените от британското кралско семейство са длъжни да носят черно траурно облекло със себе си, когато пътуват, в случай че член на династията умре внезапно в чужбина. Последният пример за влизане в сила на това правило е през 1992 г., когато бащата на принцеса Даяна, лорд Спенсър, почина. По това време Ди беше на ски с принц Чарлз; Когато се върнаха във Великобритания, папараците заснеха двойката вече облечена в черно. 

Известно е, че през 1952 г. покойната кралица Елизабет е била в Кения на сафари с принц Филип, когато е научила, че баща й, тогава управляващият монарх Джордж VI, е починал. Тогава 25-годишната принцеса била без черна рокля в багажа си, така че трябвало да чака няколко часа в самолета след кацането си във Великобритания за своите подчинени, които й донесли траурния тоалет. 

След смъртта на самата Елизабет II през 2022 г.

влязоха в сила редица нови правила: крал Чарлз обяви период на кралски траур, който трябваше да продължи седем дни от деня на погребението на Нейно Величество на 19 септември. Кралският траур обаче трябва да се спазва както от членовете на династията, така и от домашния персонал, както и от военния персонал, изпълняващ своите церемониални задължения. 

Кейт Мидълтън траурни дрехи

Кейт на погребението на Нейно Величество, 19 септември 2022 г

Кейт Мидълтън траур

Принцесата носи траурни дрехи по молба на Чарлз III след погребението на кралица Елизабет, 22 септември 2022 г.

Знамената в кралските резиденции бяха спуснати до 8 часа сутринта в последния ден на кралския траур, а в Хайд парк беше изстрелян салют от кралската конна артилерия: по един залп беше изстрелян за всяка година от живота на кралицата.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft