12 Юли 2012
                
                103231
            
                                                                        Какво представлява форсаж на цикория
                                                                                                Как да избираме и съхраняваме цикория
                                                                                                Видове цикория
                                                                                                Интересни факти за цикорията
                                                                                                Отварата от цикория
                                                                                                Салата от цикория
                                                                                                
                            Задушена цикория рецепта
                                                            
                Задушена цикория рецепта
	3 глави цикория
	3 с.л. олио
	черен пипер и сол на вкус
	Цикорията се почиства, отрязва се основата на корена, измива се и се нарязва на филийки с дебелина един пръст. Оставя се да постои малко във вода с 1 с.л. оцет и се отцежда. Запържва се до прозрачност с олио, залива се с малко вода и се задушава в тенджерка с капак да омекне.
	Излишната вода се излива. Подпоравя се на вкус с черен пипер и сол и се поднаса като гарнитура.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







