12 Юли 2012
                
                103226
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Какво представлява форсаж на цикория
                                                                                                Как да избираме и съхраняваме цикория
                                                                                                
                            Видове цикория
                                                                                                Интересни факти за цикорията
                                                                                                Отварата от цикория
                                                                                                Салата от цикория
                                                                                                Задушена цикория рецепта
                                                            
                Видове цикория
	Белгийска цикория
	дребна и по форма наподобява пура. Леко горчива, но с приятен вкус. Избирайте глави с жълти крайчета; тези със зелени крайчета са по-горчиви.
	Къдрава цикория
	хрупкава, леко горчива. Външните зелени листа са горчиви, използвайте по-бледите вътрешни.
	Червена цикория “Радичио” (radicchio)
	С неговото красиво оцветяване и леко горчив вкус, е чудесна в комбинация с други зеленчуци в салатите. Трайна за съхранение. Съществуват кръгли и продълговати разновидности. 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







