Задушени пилешки дробчета в масло
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            224585
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг пилешки дробчета (сърца)
	масло - около 100 г краве
	дафинов лист
	черен пипер - смлян на вкус
	сол
	галета - 1-2 с.л.
	соев сос - 2 с.л., по желание
	магданоз - накълцан 
	Загрейте вода на котлона и сложете пилешките дробчета да се сварят до готовност с дафиновия лист, след което ги отцедете.
	Загрейте маслото в тиган (при нужда добавете още 1 с.л.) и изсипете пилешките сърца. Оставете да се задушават, като разбърквате за около 10-тина минути.
Накрая прибавете подправките, соевия сос и галетата. Разбъркайте за кратко и снемете от котлона. Поднесете с накълцан магданоз по желание.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








