20 Януари 2012
                
                255976
            
                                                                        Пиле със зеленчуци на тиган
                                                                                                Пиле с кашу
                                                                                                Ябълков сладкиш
                                                                                                Яйца с кисело мляко
                                                                                                Пълнени чушки с фасул 
                                                                                                Гювече с кренвирши и чушки
                                                                                                Рулца от шунка с краставички
                                                                                                
                            Запечени кренвирши с кашкавал
                                                            
                Запечени кренвирши с кашкавал
Продукти:
	6-7 кренвирша
	3-4 яйца
	130 г кашкавал
	4-5 скилидки чесън
	60 г масло
	1 к.л. вегета
	червен пипер
	черен пипер
	
	Нарежете кренвиршите на няколко парчета с еднаква дължина. Наредете ги в подходящ съд за печене и наредете върху тях парченца масло. Отгоре сложете ситно нарязания чесън, настъргания кашкавал, черния, червения пипер и вегетата. Разбийте яйцата и залейте с тях кренвиршите. Запечете ги в силна фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







