Лесни рецепти за събота и неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пиле със зеленчуци на тиган
254225

Пиле със зеленчуци на тиган

Продукти:

 

500 гр. Крехко пил. месо /филенца/

1 морков
1 тиквичка
1 средно голяма чушка /зелена или червена, а може и от двете по желание/
3-4 скилидки чесън
Зехтин, сусамово олио

Добре е месото предварително да се овкуси и да престои 2-3ч. с подправките /червен пипер, пикантина, чубрица, сол, соев сос/

Месото  нарязано на малки парченца /хапки/ се изсипва  в тигана със сгорещения зехтин и се запържва до златисто-кафяво. Отделно се задушават нарязаните на малки парченца зеленчуци в сгорещеното сусамово олио докато поомекнат. Посоляват се леко, добавя се малко соев сос и се смесват с месото, като се оставят заедно да се позадушат още малко.

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft