Лесни рецепти за събота и неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гювече с кренвирши и чушки
254285

Гювече с кренвирши и чушки

Продукти: 

200 г сирене, 4-5 с.л. доматено пюре, 1-2 глави лук, 4 стерилизирани червени чушки, 2 пушени кренвирша, 4 с.л. олио, 4 яйца.

 

 

Начин на приготвяне:

Нарязваме лука на филийки и леко го претриваме със сол и разпределяме по равно в 4 гювечета. Нарязваме сиренето на филийки и го разпределяме в гю-вечетата, лагаме по 1 с.л. олио и доматено пюре, заливаме с 1/2 ч.ч. топла вода, похлупваме гювечетата и ги слагаме да се запекат в умерена фурна. След 30 мин ги изваждаме от фурната, махаме капачетата им и разпределяме равномерно нарязаните на ситно кренвирши и червени чушки. Връщаме гювечетата отново във фурната и ги запичаме още 15 минути. Във всяко повече чукваме по 1 яйце, поръсваме леко със сол и запичаме. Преди да ги поднесем, задушаваме гювечето захлупено още 5 минути.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft