Защо богатите хора рисуват квадрат в портфейла си?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Защо богатите хора рисуват квадрат в портфейла си?
12904
Защо богатите хора рисуват квадрат в портфейла си?

Хората опитват различни трикове, за да привлекат материално благополучие в собствения си живот. Някой носи лист от лаврово дърво в чанта, други - люспа от Никулденски шаран. Но има и друг ефективен ритуал - Квадратът. Фигурата се счита за най-силният магнит за пари, привлича големи финансови потоци и увеличава богатството.

Кой го е измислил?

Негов оригинален автор е гръцкият математик Питагор. Хората използват тази фигура от древни времена, но след това ритуалът е бил забравен. 

Смята се, че след този ритуал човек започва да получава много финансово изгодни оферти. Той буквално намира от нищото нови източници на доходи, кредитополучателите изплащат дългове, дори и най-безнадеждните.

Как изглежда?

Квадратът е разделен на девет малки квадрата - по три във всяка колона. Лявата колона символизира вашето минало, централната колона е настоящето, а дясната колона е бъдещето. Броят в квадратите се увеличава отляво надясно: от минало към бъдеще. Във всяка колона сумата от трите цифри е 6.

Квадратът на парите

 

Обърнете внимание, че ритуалът изобщо не означава появата на неочаквани доходи и рязко подобряване на материалните условия. Обредът ще бъде ефективен само ако искрено искате да забогатеете и положите всички усилия за това.

Мощен ритуал за пари

Магическият квадрат може да се използва по различни начини. Например, нарисувайте Квадрат върху банкнота с някаква стойност. Внимателно навийте банкнотата и я поставете в портфейла си. Можете да използвате втория начин - нарисувайте Квадрат и поставете символа вътре в чантата.

Независимо от варианта, който решите да използвате, спазвайте важно правило - церемонията трябва да се проведе тайно от любопитни очи. Не показвайте и не казвайте на никого за вашия Квадрат. Парите, като щастието, обичат тишината.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft