Здравословна мусака-мозайка с просо
    
    
    
                
            
                28 Април 2012
            
            
            60862
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Лукът, нарязан на ситно, се задушава на котлона за 1-2 мин. Добавя се добре измитият (може да се накисне за 15-тина минути в студена вода) и нарязан спанак и се задушава още 2 мин. Добавят се още: предварително сварените просо и леща, разбитите яйца, лимоновият сок и
	нарязаният магданоз. Когато ястието е полуготово, се прехвърля в намазнена йенска тенджера с капак и се пече 35-40 мин. на предварително загрята на 180 градуса фурна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








