Изберете дърво на късмета и проверете какво ви очаква в най-скоро бъдеще

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Изберете дърво на късмета и проверете какво ви очаква в най-скоро бъдеще
1750
Изберете дърво на късмета и проверете какво ви очаква в най-скоро бъдеще

Ако сте избрали това красиво дърво, то вашият избор разкрива самочувствието ви, самоувереността ви. Очаквайте скоро да заемете лидерски позиции, да спечелите повече уважение.

Въпреки че понякога създавате впечатление за груба личност, вие имате любящо сърце. Стремите се всичко край вас да бъде идеално. Но бъдете внимателни и с близките си. Всеки може да направи грешка. Хората не са съвършени, не го забравяйте.

Изборът ви говори за вашата рационалност. Сякаш ви е трудно да се откриете както към хора, които малко познавате, така и към близките ви. Причината за това може да се крие във вашия живот, минали или настоящи преживявания, емоции. За да привлечете положителните събития и Вселената да ви ги изпрати – научете се да балансирате. Дълбоко поемане на въздух, правейки неща, които ви помагат да се отпуснете. Не живейте живота си в постоянен страх да не бъдете наранени.

Вашият избор подсказва за вашите амбиции и цели. Вие сте смела личност, която полага много усилия за постигането на желанията си, без да се страхува. Не се вълнувате от мнението на други хора. Имате склонността да се доверявате на вътрешния си глас. Продължавайте да бъдете все така борбени, но не и с цената на интриги и нечисти планове.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft