Изберете карта Таро и открийте какво ви е подготвила Съдбата!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Изберете карта Таро и открийте какво ви е подготвила Съдбата!
8882
Изберете карта Таро и открийте какво ви е подготвила Съдбата!

Какво ще се случи в живота ни в близко бъдеще и дали това може да се избегне или използва в наша полза. 

Всичко, което трябва да направите, е да изберете една карта, която ви харесва най-много, и да прочетете прогнозата си. Да започваме!

1- СЪЗДАТЕЛЯТ

Значение на картата:  В света има два вида създатели. Един тип създател работи с предмети - поет, художник, те създават неща.

Другият тип създател, мистикът, създава себе си. Той не работи с обекти, той работи с обекта; той работи върху себе си, върху собственото си същество. И той е истинският създател, истинският поет, защото се превръща в шедьовър.

Носите шедьовър, скрит във вас, но сте застанали на пътя. 

Всеки е шедьовър, защото Бог никога не прави по-малко от това. 

Отхвърлете идеята да станете някой друг, защото вие вече сте шедьовър. Не можете да бъдете подобрени. Трябва само да стигнете до това и да го осъзнаете. Бог сам те е създал; не можете да бъдете подобрени.

Коментар на картата:  Енергията на огъня  е в тази карта и е в състояние да я използва за създаване, а не за унищожаване.

Той ни приканва да разпознаем и да участваме с него в разбирането, което принадлежи на онези, които са овладели огъня на страстта, без да ги потискаме или да им позволяваме да изпаднат в разруха и да излязат от равновесие.

Той е толкова интегриран, че вече няма разлика между това кой е вътре и кой е в света отвън. Той предлага този дар на разбиране и интеграция на всички, които идват при него, дар на творческа светлина, който идва от центъра на неговото същество.

Царят на Огъня ни казва, че всичко, което предприемаме сега, с разбирането, което идва от зрялостта, ще донесе обогатяване в нашия собствен живот и в живота на другите. Използвайки каквито и умения да притежавате, каквото и да сте научили от собствения си житейски опит, е време да изразите себе си.

2-НОВА ВИЗИЯ

Значение на картата:  Фигурата на тази карта се ражда наново, излиза от неговите корени и растящи крила, за да отлети в неограниченото.

Геометричните фигури около тялото на фигурата показват многобройните измерения на живота. Квадратът представлява физическия манифест, познатото.

Кръгът представлява непроявеното, духа, чистото пространство. А триъгълникът символизира тройната природа на Вселената: явна, непроявена и човешкото същество, което съдържа и двете.

Сега ви се предоставя възможност да видите живота във всичките му измерения, от дълбините до височините.

Те съществуват заедно и когато от опит знаем, че тъмното и трудното са необходими колкото светлината и лесното, тогава започваме да имаме съвсем различна перспектива за света.

Позволявайки на всички живи цветове да проникнат в нас, ние ставаме по-интегрирани.

Когато се отворите за върховното, веднага то се излива във вас. Вече не сте обикновено човешко същество - надхвърлили сте това. Вашето прозрение се превърна в прозрение на цялото съществуване. 

В противен случай обикновено всички се движат без корени, не знаят откъде сърцето им продължава да получава енергия, не знаят кой продължава да диша в тях, не познават жизнения сок, който тече вътре в тях.

Препоръчва се:  Каква кармична тема изпитвате тази седмица?

Когато се отвори, вашето вътрешно същество за първи път изпитва две посоки: височината, дълбочината. И тогава бавно, бавно, когато това се превърне във вашето установено положение, вие започвате да се оглеждате, разпространявайки се във всички останали посоки.

И щом стигнете до точката, в която височината и дълбочината ви се срещат, тогава можете да се огледате до самата обиколка на Вселената. Тогава вашето съзнание започва да се разгръща във всичките десет посоки, но пътят е един.

Коментар на картата: Всички пътища водят обратно към Източника. Каквито и уроци да е уредила вашата Душа през този живот и каквото и да направите от вашата физическа реалност в този конкретен живот, всички пътища водят обратно към Божественото.

Наистина няма правилно или грешно, просто опит. Във всеки момент ви се отварят множество възможности, независимо дали ги виждате; признайте ги; вземете ги или ги отхвърлете, всяко решение ще има последствия.

Всяко последствие ще доведе до по-дълъг или по-кратък път. Всеки избор ще доведе по-лесен или по-предизвикателен път. Можете да промените изцяло посоките във всеки един момент и да промените завинаги живота си.

Границите на вашите очаквания ще отворят вратата към по-висшите измерения.

Тишината, съзерцанието и възприемчивостта са ключови.

3- ПРОБИВ

Значение на картата:  Преобладаването на червеното в тази карта показва един поглед, че нейният предмет е енергия и сила.

Блестящото сияние се излъчва от слънчевия сплит или центъра на силата върху фигурата, а стойката е на изобилие и решителност.

Всички от време на време стигаме до точка, когато „достатъчно е достатъчно“. В такива моменти изглежда, че трябва да направим нещо, каквото и да било, дори по-късно се оказва грешка, за да свалим бремето и ограниченията, които ни ограничават. Ако не го направим, те заплашват да ни задушат и да осакатят самата ни жизнена енергия.

Ако сега чувствате, че „достатъчно е достатъчно“, позволете си да поемете риска да разрушите старите модели и ограничения, които са попречили на вашата енергия да тече.

По този начин ще бъдете изумени от жизнеността и овластяването, което този Пробив може да внесе във вашия живот.

Ще успеете да преминете през хаоса, през тъмната нощ на душата, балансиран, дисциплиниран, буден.

Зората не е далеч, но преди да можете да достигнете зората, трябва да премине тъмната нощ. И когато зората се приближи, нощта ще настъпи по-тъмна.

Стигнахме твърде далеч, за да отстъпим сега, и е време да убием дракона. Повярвайте, че можете да направите това и се придвижете безстрашно напред, знаейки, че наистина няма назад ... вече не.

Да, може да изглежда тъмно и страшно, но дали „оставяте очите си да се приспособят?“ може би, просто може би, всичко е въпрос на перспектива.

Може би щом очите ви се приспособят към тъмнината, ще видите, че чудовището не е почти толкова голямо, колкото изглеждаше, че мечът ви е много по-голям, отколкото сте осъзнали и че дори не ви е необходима бронята, която сте влачили дълго.

Победата е ваша, но трябва да вървите напред, стъпка по стъпка, в и през страха си, знаейки, че от другата страна има само светлина.

Или можете просто да пробиете направо през него ...

по ваш избор.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft