Изберете прозореца, през който не бихте надникнали и ще разберете важното послание

вход през zajenata.bg
За Жената
Изберете прозореца, през който не бихте надникнали и ще разберете важното послание
4336
Изберете прозореца,  през който не бихте надникнали и ще разберете важното послание

Образно казано, всички ние общуваме с външния свят през прозореца на душата си. Ако обаче погледнем в малкия си прозорец, можем да открием удивителни тайни за себе си. В някои от които дори не смеем да си признаем!

Изберете прозореца, който ви плаши най-много, и той ще ви се отвори и ще осъзнаете страхът, който ви преследва!

Изберете най-страшния прозорец!

Прозорец No1

Често сте разочаровани. Вие сте отворен и приятелски настроен човек, поради което често се доверявате на хора, на които не трябва да вярвате. Дори в близки хора понякога трябва да бъдете разочаровани.

Чувствате, че в много случаи би било по-добре да живеете на пустинен остров, където не би трябвало да се сблъсквате с много зли, подли, заблуждаващи хора.

За съжаление не можете да знаете на кого можете да се доверите, така че разочарованието е неизбежно. Но не се притеснявайте, просто си помислете колко сте различни с тях всеки път!

Прозорец No2

Чувството на изтощение измъчва душата ви. Благодарение на невероятно доброто си сърце, вие винаги сте готови да помогнете на другите. Без избор и размисъл. Ако някой от вашата среда изпадне в беда, вие сте първият, който се притече на помощ.

Винаги има някой, който има проблеми, но това не означава, че трябва да решите всичко вместо тях. Освен това, когато имате нужда от помощ, има много малко и много неохотни получатели на това, което правите за тях. Както се казва, „кръстът на някой друг не тегли“.

Знаем, че ви е трудно да отказвате на другите и това е напълно против вашата природа, но накрая се научете да казвате „НЕ“!

Прозорец No3

Душата ти се измъчва от загуба. Връщате се към миналото отново и отново, преживявайки онези моменти, когато все още сте имали това, което сега ви липсва толкова много. Животът ви е помътнен от факта, че не можете да го оставите.

Всеки човек, който почина, е тежка загуба в живота, но засяга особено вас. Болката, която хрипне отвътре, оставя следа във вашето ежедневие и забелязвате все по-малко красотата на живота.

Отворете прозореца на душата си и пуснете малко слънце, ще видите, че вашите спомени също ще блестят с нови цветове. Нека не само лицето ви се усмихва, но и душата ви!

Прозорец No4

Безпокойството ви измъчва в душата ви, въпреки че отвън се справяте добре. Това, което е дълбоко във вас, е трудно да се примирите с вашата добра и весела натура.

Нараняването, което сте преживели, е много по-силно, отколкото показвате външно. Той идва на ум отново и отново, това влияе на ежедневието ви, дори ако се опитате да го запазите в тайна.

Страхът, че това ще се повтори, е постоянно във вас, така че не можете да живеете пълноценен живот. Раните в душата ви не зарастват добре и след тях остават белези, опитайте се да промените живота си, защото по този начин болката се понася по-лесно.

Прозорец No5

Измъчвате се от неувереност в себе си. „Не съм достатъчно добър, недостатъчно красив, недостатъчно умен ...“ - повтаряте тази мантра всеки ден и това се отразява на живота ви.

И това наистина ще бъде така, защото ако не сте уверени в себе си, вероятно няма да имате успех. Чувствате се по-зле от другите, въпреки че това не влияе на поведението ви, тъй като вие ловко го прикривате.

Погледнете се в огледалото и обърнете внимание на добрите си качества, успехите си и тогава изведнъж осъзнавате, че сте необикновен човек, който е ограничен само от липсата на самоуважение, което ви пречи да реализирате мечтите си.

Прозорец No6

Душата ви е обзета от летаргия. Вие си налагате твърде много, почти невъзможни неща. Не можете да спрете, винаги искате да се харесате на всички .... Не можете да кажете „не“.

Продължавате да се въртите и действате, без изобщо да се интересувате от човека, който най-много го заслужава: себе си. Животът ти се изплъзва, докато не видиш какво още може да се направи за другите, на кого можеш да помогнеш и какво можеш да промениш.
Отделете време да се заредите, забавете и се огледайте!
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft