Известен астролог направи мрачна прогноза за България следващата година

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Известен астролог направи мрачна прогноза за България следващата година
11011
Известен астролог направи мрачна прогноза за България следващата година

Астрологът Красимир Куртев представя скритото послание относно някои събития през 2020 – 2021 година, пише Trafficnews.bg.  Много хора се отнасят с пренебрежение към астрологията за жалост.

Би следвало да задам риторичен въпрос, ако астрологията е шарлатания, тогава защо в Светото писание се описва идването на тримата влъхви, следвайки звездите?...  

Няма съмнение, че 2020 се оказва трудна година, която ясно отчете астрологичната карта. Преминахме през слънчеви шест затъмнения и много планети бяха в ретроградна форма, които да си предаваха отрицателните влияния като щафета една след друга.  Хората не можем да променим бъдещето си, но можем да се подготвим за това, което ни очаква и това е много важно. По принцип 2020 и 2021 година са преходен период, когато всички проблеми ще достигнат своят апогей.

Това се отнася както за политическите събития, така и за индивидуалния живот на всеки човек.  Със сигурност не си струва да рискувате парите си през този период или да участвате в някакви съмнителни финансови, икономически и политически дейности. Съсредоточете се върху отношенията със своите близки и като цяло по-внимателни към обкръжението си.

Астро очакванията са, че есента и зимата също ще бъдат още по-трудни времена и ще видим повече нестабилност във всяко отношение. Много страни по света ще продължат да изпадат в шок, заедно с още огнища на болести, демонстрации и революционни настроения.

Живеем в необичайно за нас време, когато всичко, което изглеждаше стабилно преди, ала вече не е. Преходът към епохата на Водолей, който ще започне след първата връзка на Сатурн и Юпитер във въздушния знак, във Водолей, на 25 декември 2020 г. Това се отразява не само в така натрапената ни пандемията на COVID-19, а и в последствията в геополитически и икономически план. Нашият свят се променя пред очите ни - в технологиите, растежа на гражданската социална активност в световен мащаб и конфликтите на международната сцена и дори в самата природа.

Ерата на Водолея е изключително дълга, ще трае около 2160 години. Подготовката за тази нова епоха отнема няколко десетилетия, но 2020  е последната година от изчезващата Ера на Риби, а 2021 е първата година от Ерата на Водолей. Всяка една нова ера винаги включва глобални сътресения, кризи на цивилизациите, икономически и културни революции и нова перспектива за религиозните учения. Климатът също ще претърпява значителни промени в световен мащаб.

През втората половина на 2021 г. ще станем свидетели на глобални промени във всички тези области. Очертават се още повече международни конфронтации, влошаване на търговските войни и може би дори използването на сила, разположена в глобалните горещи точки. Като цяло отношенията ще станат маргинализирани и хората ще бъдат разделени на приятели или врагове - „Брат ще предаде брат си на смърт и баща детето си, и деца ще се изправят срещу родителите си“ - (Марк 13:12).

Това ще засегне международните отношения, както и семействата, където можем да очакваме да се разиграе вечен конфликт между поколенията. В бизнеса и на работа се подгответе за конфликти с партньори и колеги. За съжаление все още не сме видели най-лошото от икономическата криза, която ще се влоши много през есента на 2020 г. до 2021 година. Във всеки случай планетите ни загатват, че икономическата и политическата криза ще достигнат своя връх.

 Човечеството трябва да стъпва внимателно, когато става въпрос за финанси, а не да поема допълнителни финансови тежести , тъй като последиците могат да бъдат дълги и тежки.

Доналд Тръмп може да бъде преизбран за втори мандат, в сблъсъка с срещу Джо Байдън. Като цяло неговият хороскоп е много по-слаб от този на Тръмп. Независимо кой ще стане президент на САЩ, през 2021 година, той ще трябва да се сблъска с много проблеми, започвайки с противопоставянето на много хора от неговия най-близък кръг.

България ще бъде изправена пред изключителни трудности от всякакъв характер. Марс в ретроград ще предизвика конфликт в политически план при сформирането на нов парламент и правителство. Корупцията ще вземе връх, така   че не е изключено още през 2021 година да имаме предсрочни избори.

Не си мислете, че сме изправени пред Армагедон, а напротив! Тази и следващата година ще видим раждането на един нов свят, ала процесът на раждане винаги е труден и болезнен. Със сигурност обаче след като приключи този труден преходен период, можем да очакваме прекрасно бъдеще едва след 2025 година.

Астрологичният анализ е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft