Известни мъже със секси тела

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Известни мъже със секси тела
12983
Известни мъже със секси тела

 

 

 

 

 

Да, заглавието ни подсказва, че тук ще ви разкажа за нещо, което обичаме да гледаме, да му се любуваме и да си мечтаем-известни мъже с красиви тела. Някои от тях високи и слаби, на други не им пука от ръста, дотолкова доколкото показват набъбнали мускули под тениските си.

С този списък искам да ви зарадвам, като ви предложа да си изберете някой от известните мъжаги с красиви тела.Е, забавлявайте се !

 

 

Матю Макдонахи

  

 

 

Той е собственикът на горещото тяло, с което се е прославил като един от най-големите красавци на плажа. Слагам го в списъка, за да може той изобщо да има смисъл. Този мъж обича тялото си и цялото внимание, което му отделя, а явно папараците които го преследват трудно го откриват и не го улавят дори полу-гол, та камо ли в „голи снимки“.

 

 

Робърт Патисън

  

 

 

Звездата на здрача не е типичен мускулест мъжага, но е изключително секси! Може би ще се съгласите с мен за този! Висок, слаб, с тен в ролята на влюбен вампир, Робърт Патисън определено умее да ангажира женското внимание.

 

 

Дейниъл Крейг

   

 

 

Мистър 007 има разрешително да убива и тяло, да се умира, няма да споменавам сините очи, сега обсъждаме телата на мъжете. Ще прескочим главата и ще се спуснем по формите на тялото му, които ве че са споменавани и в различни списания. Някои казват, че имал най-добрите ръце в Холивуд, а други отбелязват гърбът и раменете му, а що се отнася до мен, аз мисля, че той притежава всичко от споменатото.

 

 

Джейк Гиленхол

  

 

 

Почитателките на Гиленхол ще се съгласят с мен, а и не само те,с това че Джейк е в челото на класацията на „Men’s Health“ за мъже с „най-горещи“ тела на плажа. Колко от вас наистина мислят, че той е секси?

 

 

Вин Дизел

  

 

 

Вин е моят фаворит, знам че отново пиша за него, на просто сърце не ми дава да не го спомена! В края на краищата, щом съм решила да правя класация на известните мъже с най-секси тела, то няма как да го пропусна.

 

 

Анди Уитман

  

 

 

Облечен в нищо друго, освен лъвска кожа, Анди Уитман, в ролята на Спартак беше гледка за жадни очи! Страхотни ръце, плосък корем и гръб, за който много жени ще си мислят сладострастно.Мистър Уитман е наслада за окото! И тук следва многоточие...Доста дълго „многоточие“ бих казала, е той със сигурност го заслужава!

 

 

LL Куул Джей

  

 

 

Позволено ли ми е да поставя в класацията и мъж, който вече не е съвсем на върха на славата си, но все-пак е известен? Да? Тогава ще го посоча, като един от моите любими рапъри и е жалко, че не го показват вече често по телевизията! Жените все още те обичат LL!


Сега ми кажете вие кои са най-сексапилните известни мъже с красиви тела във вашия списък и какво мислите за посочените от мен?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft