Изпадналата в клинична смърт за 37 секунди Стефани се съживи и разказа какво е видяла

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Изпадналата в клинична смърт за 37 секунди Стефани се съживи и разказа какво е видяла
8945
Изпадналата в клинична смърт за 37 секунди Стефани се съживи и разказа какво е видяла

Жена, която изпадна в клинична смърт в продължение на 37 секунди след раждането, описа смразяващия момент, в който „видя тялото си отгоре“ в операционната зала.

Стефани Арнолд от Чикаго, САЩ, каза, че е имала предчувствие, че ще умре при раждането на второто си дете, когато е била на около 20 седмици от бременността си през 2013 г.

Говорейки за документалния филм на Netflix Surviving Death, тя сподели своето травматично преживяване и каза, че то е оставило зееща дупка в живота й.

Майката на едно дете каза, че предчувствията дошли, когато тя и съпругът й Джонатан научили, че тя има състояние, наречено плацента превия, което може да доведе до кръвоизлив.

Стефани обясни: „Беше толкова трудно да се опитвам да общувам за чувства и това предчувствие, когато нямах нещо осезаемо да покажа.

„Казах на Джонатан „Не знам какво да ти кажа, освен факта, че имам силното усещане около това, че нещо лошо ще се случи“.

„Искам да кажа, ако ме видите в Starbucks и си кажете: „О, как върви бременността?“ Бих казал буквално: „Ще умра.“

И, смразяващо, прогнозата се сбъдна. Само миг след като роди сина си Джейкъб в медицинския център McGaw в Чикаго, сърцето й спря да бие и тя беше в клинична смърт за 37 секунди.

Преживявайки отново момента, тя каза: „Те ме карат да влязат в стаята, която ще даде живот на Джейкъб и ще вземат моя. Поставят завеса точно пред лицето ми и ме подготвят за цезарово сечение.

Те израждат Джейкъб, той е здрав , щастлив Секунди по-късно се изправих.

„Всичко беше като в 3D филм и всъщност можех да видя извън тялото си. Гледната ми точка беше над тялото ми и до тялото ми и можех да видя всичко, което се случваше в операционната зала.“

Тя също може да опише цялата ситуация, случваща се в стаята.

„Виждам анестезиолога до краката си“, добави тя. „Виждам коя медицинска сестра скочи на гърдите ми, за да ми окаже първа помощ.“

Жената, която „умря за 30 минути“, твърди, че е видяла дух, отнесен на небето от мистериозни същества.

„В това друго измерение пространствените отношения се нарушават. Няма таван, няма стени.

„Всичко просто се движи в толкова много различни посоки.“

Докато физическото тяло на Стефани все още лежи на болничното легло, тя твърди, че може да види дъщеря си в съвсем друга част на болницата с тяхната бавачка.

Тя продължи: „И тогава виждам духове навсякъде – баба ми, която почина, когато бях на 10 години. Братът на майка ми също се появи.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft