Има начин как да убедите детето си да ходи с усмивка и желание към детската градина и то много лесно. Ето как!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Има начин как да убедите детето си да ходи с усмивка и желание към детската градина и то много лесно. Ето как!
37641

Много родители се сблъскват с този проблем – на детето им е трудно да ходи на детска градина и иска да си остане вкъщи. Да, но усвояването на правилата, по които живеем, начина на общуване и моделите на поведение се градят в голяма степен в яслата и детската градина.

Семейството не може да е същият източник на познания за света като образователните институции.

Но най-важното – няма кой да го гледа вкъщи и ние трябва да намерим начин да го убедим да ходи на градина. Но как?

Един от съветите, които ни дават съвременните психолози, е детето да взима своя любима вещ от вкъщи, за да се адаптира по-лесно. Така да се каже, „част от къщи“, която му носи успокоени и сигурност в непознатата среда. Това може да е любима играчка, разбира се, но рискува ли то да я изгуби, да му я повредят? По-добре да рискува, защото пък ще спечели приятели.

Ние предлагаме като нещо свое детето да има своя специфична раничка. 3D раничките NoHoo например са едно чудесно решение. Освен полезен и необходим аксесоар със сигурност ще бъдат и верен приятел и то не само в първите дни на адаптация. Първото уникално тяхно качество са веселите форми. Кое дете не обича шегите? Ами приятните цветове и фигури, които превръщат раничките NoHoo в запазен знак за притежателя си?

Раничките са водоустойчиви и могат да бъдат ползвани както за плаж и дъждовните дни, така и за забавните зимни игри и спортове. Олекотени са и имат широки презрамки, които са анатомично оформени и товарът се разпределя ефективно върху раменете на детето, за да предпазят гръбчето от деформации.

Анатомичният гръб се допълва с Air Max система под формата на еластични мрежести вложки, която позволява на въздуха да циркулира между гърба на детето и на задната стена на раницата, има антибактериален ефект. Това не е уникално днес, но като съчетание от подобрения е огромно предимство.

Какво още? Циповете на олекотените 3D раници на NoHoo са големи и позволяват на малките ръчички да се справят успешно с отварянето и затварянето им. Това е особено важно за подобряване на фината моторика на малките сладури, които демонстрират самостоятелност и бързо се научават сами да ползват детските раници!

Всяка една 3D раница от NoHoo е подходяща за изпиране в перална машина, а почистването е лесно дори и с мокра кърпичка!

Всичики 3D раници NoHoo тук: www.nohoobg.com

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft