Искате ли да имате тяло като холивудска звезда ?

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Искате ли да имате тяло като холивудска звезда ?
3128
Искате ли да имате тяло като холивудска звезда ?

 

 

Има много холивудски звезди жени и мъже, които са с тела, за които бихме си мечтали и ни се иска да изглеждаме по техния начин. Има много и лесни начини да го постигнете, уверявам ви! Ето някои от тях , които можете да пробвате:

Бъдете благодарни на упражненията

Звучи малко шантаво, но наистина трябва да сте благодарни.

Всичко е въпрос на настройка. Не мислете за упражненията като за мъчения и нещо гадно. Бъдете благодарни, че можете да тренирате и сте привилигировани, че имате шанса да отделите от скъпоценното си време за тренировки. Ако мислите за упражненията като за нещо хубаво, което може да ви се случи, а не като за поредното мъчение, то нещата ще бъдат по-лесни.

Калкулирайте постоянно

Трябва да пресмятате всичко, с което се храните. Имам предвид калориите, които поемате, трябва да са по-малко от тези, които изразходвате. Ако сте емоционални, не го използвайте като извинение, че не можете да се въздържите от поредните сладки и изкушаващи десертчета. Опитайте се да го промените. Поинтересувайте се какви порции и колко разнообразна трябва да е храната специално за вашето тяло. Така ще бъдете наясно към какво да се придържате.


Радвайте се на това, което имате

Вие не сте Анджелина Джоли, или Виктория Бекъм. Вие сте си вие и трябва да обичате това, което сте. Никога няма да намерите перфектния начин да изглеждате като дамите в Холивуд, защото няма такъв! Те имат красиви тела, за да впечатляват хората, които ги наемат, а за да впечатляват вас са минали през гримьорната, костюмите и поредица от трикове, които се използват в киното, за да изглеждат впечатляващо! Трябва да се радвате на това, което сте и това, което имате. Можете да направите промени във формата си, само за да доставите удоволствие на себе си. Трябва да сте по-добри самите вие, не може да искате да сте някой друг!

Поставяйте си реалистични цели

Ако целта ви е „Искам да бъда като Джесика Алба“, сменете я. Целта ви трябва да е реалистична. Не може да отслабнете с 5 килограма за седмица. Няма как да намалите калориите, които приемате до 700 на ден и веднага да изглеждате като холивудска звезда. Преценете реално какво може да постигнете, ако не можете сами, посъветвайте се с някого и след като го постигнете може да си поставите по-високи цели.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft