Какво е бъдещето на любовта ви според датата, на която сте се запознали:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Какво е бъдещето на любовта ви според датата, на която сте се запознали:
1324
Източник: edna.bg
Какво е бъдещето на любовта ви според датата, на която сте се запознали:

Вече се срещнали някого, когото смятате за сродната си душа и всичко върви по мед и масло. Но в началото на всяка връзка човек си задава неизменния въпрос - какво ме очаква? Имам ли бъдеще с този човек? Оказва се, че според астролозите изключително важна за здравината на една връзка е датата на първата среща, която определя съдбата на двойката. 

За да разберете каква ще бъде вашата – успешна или пълен провал, просто трябва да си спомните кога сте се запознали.

Може да е било зима и той да ти е предложил шала си или да пиете някъде чака топло кафе. 

Или да е било лято и да сте се запознали на плажа. 

Когато и да е, проверете какво бъдеще ви очаква в зависимост от датата, на която сте се запознали

любов прозорец

Ако първата ви среща е била в периода между 23.12-20.01., то ваш покровител е земната зодия Козирог.

Ето защо не би било учудващо ако връзката ви се развива прекалено бавно и дълго време криете чувствата си. И от двете страни може да има резерви и опасения. Ако някой от вас все пак успее да събори стените, то почти сигурно е, че това ще наклони везните само в положителна посока.

Ако сте се срещнали в периода между 21.01-18.02., покровител на вашата странна и неразбрана от околните връзка е Водолей. Като цяло това ще е една спокойна и хармонична любов между двама интелигентни души, които ценят взаимната си свобода. Но тя може да бъде и доста трудна за този, който се привърже и очаква твърде много.
Периода 19.02-20.03. Ваш водач е зодия Риби. Има опасност първите месеци на връзката ви да премине в дребни сплетни и напасване на характерите ви. Ако успеете да се справите с трудностите и преглътнете егото си, то тази връзка има шанс да прерасне в нещо много силно.

Период 21.03-20.04. Покровител – Овен. Доста коварен месец за запознанства. Грозят ви, освен любов от пръв поглед, спорове, обиди, неустойчивост на отношенията. Тези връзки често се разпадат.

любовна двойка

Обикновено връзките започнали в периода, покровителстван от Телец (21.04-21.05.) са трайни и хармонични.

Период 22.05-21.06. Близнаците носят на вашата връзка люти спорове, съпътствани с чести изяснявания на отношенията. Пригответе се за една дооооста бурна любов, която обаче може да изгори и вас и партньора ви твърде бързо.

Период 22.06-22.07. Най-добрият месец за запознанства, под крилото или по-точно - щипката на зодия Рак. Душите ви са допълват в интуитивно търсене и допълване на потребностите един на друг.

целувка

В периода 23.07-22.08., покровителстван от Лъв, връзките често са здрави, сплотени и прерастват в брак.

Период 23.08-23.09. Покровител е зодия Дева. Очакват ви спорове за дребни неща, които обаче често са и причина за разпада на връзката.

Период 24.09-23.10. Покровител е зодия Везни. Връзката цели по-скоро постигането на висок социален статус, като е възможно да се води двойствен живот. Въпреки това, отношенията са много силни.

голяма любов

В периода между 24.10-22.11., покровителстван от Скорпион, любовта пламва бързо и е съпътствана от много страст, ревност и общо взето буря от емоции.

Период 23.11-22.12. Стрелец предвещава наличието на силни чувства и потребност от сдобиване с потомство.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft