Как да покорите мъж на първа среща?

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да покорите мъж на първа среща?
5525
Източник: Lifestyle.bg
Как да покорите мъж на първа среща?

 

 

 

Червените устни и небрежната прическа най-силно приковават вниманието на мъжа


След дългогодишно изучаване на отношенията между мъжете и жените, психолози дадоха няколко интересни препоръки, пише bgnes. В проучването участвали 4,5 милиона мъже.

1.

На първа среща специалистите съветват задължително да използвате червило, а не блясък за устни. Така ще постигнете ефекта на Анджелина Джоли, която подкосява краката на мъжете с ослепителните си устни. Според проучванията силната половина на човечеството смята жените с червени устни за по-самоуверени и женствени. Ярките устни дават сигнал на мъжете, че дамите са готови за страстни и романтични отношения.

2. Експертите все пак препоръчват при избора на грим да е ръководите на първо място от чувството за комфорт, който ще ви даде увереност на първата среща.

3. Що се отнася до прическата, добре е да бъде небрежна, а не прилежно подредена. Мъжете харесват много повече рошавите къдрици, които прибавят емоционалност към визията на момичетата.

Идеалната жена, според мъжете, изглежда бляскава, но естествена. Така, че най-важно е изражението на лицето, а не скъпата козметика.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft