Как да поправите счупен нокът с пакетче от чай?

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Как да поправите счупен нокът с пакетче от чай?
8073
Как да поправите счупен нокът с пакетче от чай?

Има начин да поправите счупен нокът , така че разликата няма да се забележи. Ще ви трябва само едно пакетче от чай (всякакъв), малко търпение и добра воля!

Необходими материали:

Лепило за нокти

Едно пакетче от чай

Безцветен лак за нокти

Ножици

Пинсета

Пила за полиране на нокти

Много е важно преди да започнете с процедурата, да изсушите нокъта и да премахнете от него всички продукти, например: лакът или крема за ръце, използвайки медицински спирт.

Стъпка 1 : Отворете пакетче от чай и изтръскайте съдържанието, така изрежете тази страна, която ще използвате. След това измерете ширината на нокът и изрежете: особено важно е да изрежете парче, което се приближава до формата на нокътя.

Стъпка 2 : Сега ще ви бъде необходим лепило за нокти, което ще нанесете на целия нокът, така че върху него ще поставите пакетчето от чай. Внимавайте да не останат мехурчета от въздух под пакетчето.

Стъпка 3 : След като лепилото изсъхне, изрежете дългата част от пакетче до върха на нокътя. Чрез него намажете още един слой лепило и изчакайте да изсъхне.

Стъпка 4: За следващата стъпка ще бъде необходима пила за полиране на ноктите, за да изравните неравностите от лепилото. Можете да започнете от върха на нокътя, а след това започнете с леко полиране на повърхността на нокътя.

Стъпка 5 : Нанесете безцветен лак, който допълнително ще изравни неравностите, изчакайте да изсъхне и в самия край, поставете желания цвят лак. С малко труд, всички нокти ще останат здрави.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft