Как да разберем, че на човек е направена любовна магия?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Как да разберем, че на човек е направена любовна магия?
4388
Как да разберем, че на човек е направена любовна магия?

Колкото и да се казва, че няма нищо по-лошо от любовна магия и колкото и странно да звучи в наше време, мнозина все още се опитват да спечелят любовта на човек по такъв нелеп начин.

Използването на такива инструменти изобщо не говори за любов. В крайна сметка, когато обичате, вие уважавате решенията на любимия човек, независимо дали са във ваша полза или не.

Когато обичате, вие желаете щастие преди всичко не за себе си, а за него или нея.

Но хората са различни и няма изключения за тези, върху които не действат магии, енергийната обвивка, връзката със семейството е твърде силна или човекът живее под крилото на един от най-мощните ангели пазители.

Но има и хора, върху които дори най-обикновената и неумела любовна магия може да има пагубен ефект.

В края на краищата любовното заклинание е същото увреждане, което нахлува във фините настройки на човека, унищожавайки ги, и в същото време самата концепция за любов. Силно, чисто чувство е невъзможно там, където е постигнато с помощта на магия. Всичко ще се случи: болезнена страст, предателство, разрушителна ревност, но не и любов. Едва ли това ще зарадва някого. И все още не се знае кой от двамата в крайна сметка ще пострада повече.

Безскрупулните шарлатани никога няма да кажат колко опасно е да бъдеш повлиян от любовта против волята на човек. И това води до тежки заболявания за почти всички, съсипва кариерата им, тласка ги към алкохолизъм, наркомания и други беди. Освен това изобщо няма значение как гадателите наричат ​​такова любовно заклинание: бяло или черно. Резултатът винаги е един и същ.

Има редица признаци, по които може да се определи, че човек е бил под външно въздействие.

И основното не е намаляване или липса на сексуално желание. Може да има огромен брой други, по-естествени причини за това: стрес, неразположение, умора и др.

  • Но агресивността, раздразнителността без причина, безкрайните промени в настроенията, съчетани с липса на интерес, вече са тревожни.
  • Хората, които са станали обект на любовна магия, се чувстват неудобно у дома и се опитват да се възползват от всяко извинение, за да прекарат възможно най-малко време там: поемат извънреден труд, остават до късно с приятели и с радост се съгласяват на всякакви дълги командировки.
  • И често завършват деня си с алкохол, опитвайки се да заглушат болката в душата си и празнотата, която лесно се чете, като се погледне в очите им.
  • Става трудно да се намери общ език с такъв човек; той се опитва да избегне всякакви разговори относно промените, които се случват в него.

Но това е единственият начин да му помогнете и да го подтикнете да анализира текущата ситуация. Колкото и болезнен и труден да изглежда разговорът. Това е единственият начин да разберете дали любовта наистина е избухнала в живота, което също е възможно, или е нечия зла воля.

В крайна сметка е достатъчно да си отговорите честно само на 3 въпроса:

  • Можеш ли да наречеш възникналото чувство нищо друго освен болест?
  • Има ли усещане за нереалност на случващото се, сякаш не е с теб?
  • Не възниква ли чувство на безпокойство, неловкост или безнадеждност в моменти на общуване с любимия ти човек?

За да премахнете чуждо въздействие трябва да поискате помощ от Пресвета Богородица, като изберете всяка молитва към нея, която ви харесва, и я прочетете 3 дни подред на намаляваща луна. Като правило, почти веднага болезнената страст изчезва и се появява възможността да се погледне трезво на ситуацията.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft