Как да си изберете правилната прическа, която ще ви отива най- много според формата на лицето?

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Как да си изберете правилната прическа, която ще ви отива най- много според формата на лицето?
135763
Как да си изберете правилната прическа, която ще ви отива най- много според формата на лицето?

Колко пъти ни се е случвало да се влюбиш в една прическа, но тотално да се разочароваш, когато видиш как ти стои? Тъжната истина е, че не всяка прическа отговаря на всички форми на лица.

За да не се връщате повече тъжни от фризьор, ние ви ще ви помогнем да намерите идеалната прическа според формата на лицето во.

 

Кръгло лице

Прическата, която най- добре стои на кръгло лице е дълга и права коса. Идеалната дължина на косата би била десетина сантиметра под брадичката. Косата, която е дълга и на етажи супер много отива също на тазо форма на лицето и действа доста елегантно. Внимавайте етажите само да не бъдат прекалено вдигнати, защото ще добавят обем на косата и ще подчертаят още повече кръглата форма на лицето. З


Правоъгълно лице

Дългата равна коса не прилича на момичетата с дълго лице и затова най-добре би било да добавите ширина на лицето с бретон. Той може да бъде почти във всички форми. Идеалната прическа е бобслей с дължина до брадичката .


Сърцевидно лице

Правилният избор за вас са дългите бретони, които се носят на една страна. Момичетата, които имат лице под формата на сърце обикновено имат големи чела, така че бретоните са тяхното решение, тъй като визуално намаляват челото и акцентират на първо място във вашите красиви очи. Задължително кажете на фризьорката ви да не ви съкрати прекалено много бретона, защото ще получите обратния ефект.

Квадратно лице

Ако имате такава форма на лицето, считайте се за истинска звезда - момичетата с такова лице се считат за най- фотогенични. На вас ви отива дълга равна коса. Тази прическа помага да се облекчи остротата на челюстта. Добър избор за прическа е дългият бобслей, както и прическите, които отзад са по-къси и напред са по-дълги, само внимавайте кичурите около лицето да не действат прекалено рязко.


Овална лице

Тези лица изглеждат чудесно с всякаква прическа, без страх можете да решите и късо да носите косата си.

На вас ви стои всичко добре, затова не се страхувате да експериментирате. Независимо дали ще решите за бобслей прическа или за дълга коса, знайте, че няма да сбъркате. Вие можете всеки ден да променяте прическата си и всеки път ще изглеждате чудесно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft