За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Десерти
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Как да си направим домашен течен шоколад в два цвята - без вредни Е-та и подобрители
                                                                                                                                    Как да си направим домашен течен шоколад в два цвята - без вредни Е-та и подобрители
    
    
     
                
            
                27 Февруари 2016
            
            
            92146
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    150 мл вода 
300 гр. захар 
2 пакетчета ванилова захар 
200 гр. масло 
200 гр. сухо мляко 
100 гр. черен или млечен шоколад 
100 гр. бял шоколад
В купа на огъня поставете водата, захарта и ваниловата захар, и загрейте сместа, докато захарта се разтопи. Прибавете белия шоколад и продължете да бъркате. Щом започне да ври, дръпнете съда от огъня. Добавете маслото и сухото мляко. Разбъркайте. Сместа разделете на две части. 
През това време на водна баня разтопете тъмния шоколад и го изсипете към едната част от горната смес - другата трябва да остане бяла. 
Изсипете двете части в буркан, като ги редувате, така че да се получи шарка.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








