Как да стегнем долната част от коремните мускули

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Как да стегнем долната част от коремните мускули
14946

Намирането на най-добрата тренировка за оформяне на долната част от корема невинаги е лесно. В тази статия ще ви помогнем да изградите наистина добра тренировка.

Преди да стигнем до трите упражнения, важно е да научите някои основни неща при тренирането за долната част на коремните мускули.

Първото нещо, което трябва да разберете, е това, че натоварването на тази зона от тялото няма да ви помогне да изгорите мазнините около нея. За да ги изчистите, трябва да изгорите мазнините по цялото тяло. Ако имате много излишни килограми за сваляне, тогава и най-добрата тренировка за долна коремна част няма да ви помогне. Това важи и за тези, които имат да свалят само няколко килограма. Просто първо трябва да премахнете мазнините, няма друг начин.

Добрата новина е, че стабилната тренировка ще ви помогне да стегнете мускулите в тази зона, а когато намалите процента на мазнини в тялото си, те ще се очертаят.

Изчистването на мазнините по цялото тяло изисква правилна комбинация от силова тренировка, специален тип кардио, наречено „интервално”, а също така най-важното: страхотна диета. След като тези неща са в ред, загубата на мазнини е гарантирана.

Но вие четете тази статия, защото търсите най-добрата тренировка за долната част от коремните мускули , така че ние ще ви предложим няколко упражнения, които да опитате.
Запомнете, че тренирането на коремните мускули е различно от това на другите. Ако работите за бицепс, вие най-вероятно правите 3 серии от 10 повторения за няколко различни упражнения. За долната част на корема, вие трябва да правите специална поредица от упражнения с малко почивка между тях. Тя се нарича коремна кръгова тренировка.

И трите упражнения са част от най-добрата възможна тренировка за коремните мускули. Ако имате проблем с гърба при изпълняването им, трябва да потърсите лекарска помощ.

Ето някои от най-добрите упражнения за натоварване на долната част от корема:  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Упражнения и фитнес
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft