Как сами да си приготвим жива вода вкъщи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Как сами да си приготвим жива вода вкъщи
9884
Източник: framar.bg
Как сами да си приготвим жива вода вкъщи

Такава вода не може да купите никъде и за никакви пари. Тя лекува, съживява, подмладява.

Съществуват два метода за направата й.

Приготвяне на т.нар. протиева вода: Сложете в съд вода и я поставете в камерата за 4-5 часа. По това време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се премества в нов съд, а ледът се изхвърля. Този лед,който се е образувал е от молекули на тежката вода, замръзваща при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма ни замръзва при минус 1 градус

 Новият съд с водата се слага пак във фризера. Сто вътре, докато 2/3 от водата се заледи. Незамръзналата вода се излива - това е лека вода, съдържаща доста примеси и не е полезна. Ледът, който остава в съда, е замръзнала протиева вода , разтопете го и пийте.  Налейте в петлитрова емайлирана тенджера вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня.

След това бързо я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената. След това пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев диоксид, покрийте я с марля и я оставете два дена. След това внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърляте долния слой от 2-3 сантиметра, тъй като силициевият двуокис поема патогенните микроорганизми и чуждите химически елементи. Тази вода вече притежава лечебни свойства. Тя е структурирана и наситена със силиций - най-необходимия микроелемент, при липсата, на който в организма не се усвояват почти всички останали. Получената вода поставете в камерата на хладилника.

Щом на повърхността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете в камерата. Изхвърлете леда, и по този начин изхвърляте тежката вода. Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при температура 3 градуса и вреди на организма и тялтото ни. Последното замразяване трябва да извършите в пластмасовия съд, понеже емайлът на тенджерата може да се напука. Като две трети от водата замръзне, направете дупка в леда и излейте незамръзналата - тази "саламура" съдържа всички нежелани примеси. Оставяте ледът да се стопи при стайна температура. Ще се получи разтопена вода с най-добро качество,и тя се нарича протиев а, защото е пречистена от тежките изотопи. И най-после, ако притежавате магнитен кръг или магнитна фуния, налейте водата през тях, за да подсилите, още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства - изчиства организма и при дълготрайна употреба лекува от много заболявания . Може да се съхранява само ограничено време - около седем часа.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft