Картофена салата с цвекло и риба
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            19918
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1/2 кг. картофи
	1 глава червено цвекло
	2 ябълки
	2 кисели краставички
	1 солена херинга
	черен пипер
	олио
	оцет
	Сварете в подсолена вода 1/2 кг. картофи.
	Обелете ги и ги на-режете на кубчета.
	Сварете отделно 1 глава червено цвекло и също я нарежете на кубчета.
	Нарежете също на кубчета 2 ябълки, обелени и почистени от семенната част, и 2 кисели краставички.
	Почистете от кожата и костите филетата на 1 солена херинга и ги нарежете на парчета (за да не стане салатата много солена, можете да изкиснете херингата в студена вода).
	Смесете продуктите, поръсете ги с черен пипер и ги залейте с олио и оцет. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








