Салата с цвекло, босилек и риба
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            10284
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    за 2 порции:
	5 стръка салатен босилек
	5 стръка лилав босилек
	50 г червено цвекло
	1 краставица
	100 г бяла риба
	сол
	2 с.л. зехтин
	2 с.л. лимонов сок
	1 скилидка чесън
	черен пипер
Време: 15 минути
Листата на босилека се откъсват от стъблата и измиват. Краставицата се обелва и настъргва на едрото ренде, червеното цвекло (50 г) също се обелва, но се настъргва на едрото ренде. Рибата (100 г) се сварява и се накъсва на малки парченца. Чесънът (1 скилидка) се счуква със сол и се смесва със зехтина, лимоновия сок и черния пипер. Разбива се добре и престоява 1 час на студено. Продуктите се смесват, овкусяват с охладения дресинг и се разбъркват.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








