Картофено суфле с кайма и зеленчуци
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            24949
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сложете картофите да се варят на котлон. Успоредно с това накълцайте лука и го запържете за кратко заедно с каймата и малко мазнина на силен огън. Нарежете останалите зеленчуци, добавете ги заедно с подправките - сол, черен пипер, риган и чубрица. Долейте малко гореща вода и разбъркайте.
Пригответе картофеното пюре от сварените картофи, масло, а като се поохлади сипете и разбитото яйце. В намазнена тава се разпределя зеленчуковата плънка с кайма, а отгоре се разпределя картофеното пюре. Сложете градинарското суфле са се изпече за половин час на 200 градуса.
Малко преди да го извадите по желание наръсете с настърган кашкавал.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








