Кифлички с мак
    
    
    
                
            
                 5 Юни 2013
            
            
            20987
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                От всички продукти се омесва меко тесто, разточва се на четири топки. Всяка топка се разточва на кръг и се намазва с мазнина /маргарин, масло, олио/. Нарязва се на 8 триъгълника. В широката част слагаме от плънката /по желание - сирене, кашкавал, салам, кренвирш или сирене и яйце/. Навиват се на кифлички и се подреждат в подмазана тава на разстояние. Оставят се да втасат. Мажат се с жълтък и се поръсват с мак, след което се пекат в загрята фурна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








