Клиент на известна верига магазини купи салам и забеляза нещо да синее вътре-Когато се вгледа по-внимателно, му стана гадно!-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Клиент на известна верига магазини купи салам и забеляза нещо да синее вътре-Когато се вгледа по-внимателно, му стана гадно!-Снимки
4011
Клиент на известна верига магазини купи салам и забеляза нещо да синее вътре-Когато се вгледа по-внимателно, му стана гадно!-Снимки

Пловдивчанин се натъкна на неприятна гледка след покупка на салам от магазин в града по тепетата, съобщава Plovdiv24.bg. Във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив" той публикува снимки, от които е видно, че в луканковия салам има и син найлон:

"Внимавайте какво купувате! Т-маркет, жк. Тракия", написа той като предупреждение към купувачите.

Постът му предизвика близо 100 коментара, като голяма част от хората са на мнение, че магазинът не е виновен, а отговорността е на производителя.

"С този състав найлонът е най-малкият проблем", коментира потребител.А друг много учудено пита:

"Как така първо си снимал продукта ....неразопакован и от двете страни!?"

А купувачът отговори: "Имам 7 такива саламчета в хладилника, отворих едното, нарязах го за мезе и видях плачевно му състояние и го изхвърлих".Трети пък дава съвет:

"Пускаш сигнал и се прави проверка не да публикуваш файда няма".

"Боже, вие не видяхте ли на етикета колко Е-та има.

Та то всичко отрова и нищо естествено вътре. И казвате, че имате няколко в хладилника. Ужас. Ами четете, бе хора."

"Кой нормален човек ги купува тия боклуци, вие луди ли сте? По-добре яжте джапанки....."

"Само като го гледам и ми става зле... Ужас""То само найлона да ви е проблем. Я, вижте какво е съдържанието, пълно с вещества, които едно едро парче найлон е нищо. Отровите, които вкарват, за да докарат вкус и консистенция на боклука, от който се правят, е в пъти по-проблематичен. А и самият магазин какво да направи, да не би да е производител?"


Коментарите обаче ядосаха пловдивчанка:

"Добре ве, изядохте го човека! Защо акцентирате на не това, което той ви показва? Може да е купил два салама, може пет, не всеки има пари да яде "качествени" неща, нито всеки има възможност да обикаля целия град, села и т.н., за да ги търси.

Вместо да се възмутите, че от години ни тровят, няма никакъв контрол на качеството, внос на двайсегодишно месо, щото нашите животни ги избиха, тебешир в сирената, тоалетна хартия в кренвиршите, сухо мляко, трансмазнини, палмово, хиляди вредни консерванти, отровени вносни зеленчуци, плодове, и какво ли още не, вие го обвинихте него, че ви показва какво е намерил.

После що ни управлявали такива и онакива, ами ние никога не сме заедно, в каквото и да е било. Иначе на подигравки и даване на акъл сме първи!"

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft