23 Август 2012
                
                225645
            
                                                                        Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза
                                                                                                Какво трябва да е съотношението между вода и ориз
                                                                                                Не разбърквайте ориза постоянно
                                                                                                Ако задушавате ориз в тенджера
                                                                                                Когато оризът заври задължително намалете котлона
                                                                                                Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза
                                                                                                Кой ориз е подходящ за приготвяне на китайско ястие
                                                                                                
                            Кои са най-подходящите подправки за ориз
                                                            
                Кои са най-подходящите подправки за ориз
Най-подходящите подправки за ориз са черен пипер, къри, индийско орехче, канела (за мляко с ориз), стафиди, шафран, куркума, босилек, мащерка, риган, магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







