23 Август 2012
                
                225655
            
                                                                        Преди да пристъпите към термичната обработка на ориза
                                                                                                Какво трябва да е съотношението между вода и ориз
                                                                                                Не разбърквайте ориза постоянно
                                                                                                Ако задушавате ориз в тенджера
                                                                                                Когато оризът заври задължително намалете котлона
                                                                                                Никога не прецеждайте водата, в която сте накиснали ориза
                                                                                                
                            Кой ориз е подходящ за приготвяне на китайско ястие
                                                                                                Кои са най-подходящите подправки за ориз
                                                            
                Кой ориз е подходящ за приготвяне на китайско ястие
Ако ви е останал от снощния ориз, но не искате да го изхвърляте, то използвайте, за да приготвите пържен ориз със зеленчуци, с месо или с гъби.
За приготвяне на китайски ориз най-подходящият ориз е продълговатият.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







