Коя жена НЕ е истинската майка? Изберете отговор и проверете какво може да каже за вашата личност.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Коя жена НЕ е истинската майка? Изберете отговор и проверете какво може да каже за вашата личност.
40693
Коя жена НЕ е истинската майка? Изберете отговор и проверете какво може да каже за вашата личност.

Предизвикателството е да погледнете картината и да интерпретирате отделните й елементи. В случая става дума за три жени, които са били помолени да се грижат за бебето.

Никой не твърди, че всички са майки.

Коя от жените на снимката не е майка, а прегръща детето?

Сега ще ви кажа, че това не е задача, която проверява конкретни знания, а тест за интуиция. В теста няма верен отговор. всеки от тях е доста вероятен , но в същото време означава нещо различно.

Изберете един отговор на въпроса и проверете какво може да се каже за вашата личност.

тест


Жена # 1

Ти си смирен и скромен. Вие знаете как да слушате и да ви извадя от равновесие е истинско изкуство . Заобиколени сте от много надеждни приятели, на които винаги можете да разчитате. Обичате да работите, да релаксирате и да се забавлявате с група съмишленици. Самотата не е вашият елемент. В личния си живот се стремите преди всичко да завладявате хората с личността си, а не с външния си вид.

Жена # 2

Не сте самотник, но оценявате времето, прекарано сам. Имате само няколко доверени приятели. Не обичате предсказуеми хора. Обичате да прекрачвате границите на позволеното . За любим човек ще направите буквално всичко, но след раздялата ще си тръгнете за много дълго време.

Жена # 3

Характеризирате се със спокойствие и предпазливост. Не обичате да рискувате, ако нямате нужда. Най-хубавото е, че се чувствате заобиколени от приятели, които биха могли да ви избавят от всякакви неприятности. Имате много ентусиазъм и сте прекалено любопитни, така че ви е много трудно да угаждате. Вашият партньор трябва да отговаря на трудни критерии, преди да направите крачка. Абсолютно не толерирате възражения.

Има ли истина в това? Как смятате?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft