Крем Ванилия с плодове
    
    
    
                
            
                 2 Януари 2014
            
            
            15934
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сварете прясното мляко и го ароматизирайте с ванилията. Разбийте жълтъците със захарта в огнеупорен съд и добавете към тях на тънка струя при непрекъснато бъркане горещото мляко.
Сложете съда да се вари на водна баня на умерен огън и бъркайте непрекъснато, докато кремчето се сгъсти. Внимавайте да не завира, защото ще се пресече.
Разпределете готовия крем в купички и оставете да се охлади. При поднасяне гарнирайте с плодовете от сладко по избор.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








