Къванч Татлъту отива на съд

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Къванч Татлъту отива на съд
17787
Къванч Татлъту отива на съд

Турската звезда Къванч Татлъту бе замесен в съдебно дело за плагиатство. Бившото ченге Селчук Окай заведе дело срещу оборотния сериал с участието на турския Брад Пит - „Сблъсък“.

По думите на ищеца, цитирани от WebTekno сюжетът на поредицата е изкопиран от негова творба.

В иска си той е описал, че в двата сценария има много сходства. Окай очаква да получи компенсация за материални и морални щети в размер на над 21 хиляди лева, а фенове отсега предполагат в социалните мрежи, че е вероятно и Татлъту също да участва в делото като свидетел.

Припомняме, че „Сблъсък“ проследява живота на Кадир Адълъ (Татлъту) - дългогодишен началник на отдел „Борба с организираната престъпност“ към полицейското управление в Истанбул. Щастливият му семеен живот се разрушава за миг след като внезапно губи съпругата и детето си при странни обстоятелства. В отчаянието си, потиснат от чувството си за вина, той решава да сложи край на живота си в катастрофира. В момента, в който натиска газта обаче Кадир неволно преплита още три невинни човешки съдби със своята – тези на Зейнеп (Елчин Сангу), Керем (Алперен Дуймаз) и Джемре (Мелиса Аслъ Памук).

С участие в продукцията се разписва и българският актьор Иво Аръков. На него е поверена ролята на руския мафиот Иван Сокуров.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft