Кюфтета в сос от спанак и печурки
    
    
     
                
            
                25 Март 2014
            
            
            15687
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Накиснете багетата (или 2 -3 филийки стар хляб) във вода. Нарежете лука и го смесете с месото, яйцето, сол и черен пипер на вкус. Оформете кюфтета с размер по желание и ги запържете на умерен огън.
Запържете гъбите ги в мазнината от месото, добавете спанака, мащерката, посолете на вкус, добавете малко вода и задушете всичко. След 5 минути долейте още малко вода и добавете предварително изпържените кюфтета. Оставете ги да поврат в соса още 10 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








