Лангиди за закуска
    
    
    
                
            
                13 Септември 2012
            
            
            104356
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	брашно 150 г (3/4 чаена чаша)
	прясно масло 60 г (1/2 пакетче)
	прясно мляко 150 мл (3/4 чаена чаша)
	яйца 2-3 бр.
	сода бикарбонат 3 г (1/2 чаена лъжичка)
	сол на вкус
Брашното се пресява и към него се прибавят содата, солта, разбитите яйца и прясното мляко. Сместа се разбива, докато се превърне в гъста каша. От нея се гребе с лъжица и се пуска в сгорещената мазнина. Лангидите се пържат до зачервяване от двете страни.
Поднасят се поръсени с пудра захар, сладко по желание или солени - със сирене.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








