Ледено фрапе
    
    
    
                
            
                17 Май 2013
            
            
            17463
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 ч.л. инстантно кафе (1 ч.л ако не желаете напитката да е твърде силна)
	3/4 чаша студена вода
	1 ч.л. захар (по избор)
	прясно мляко (по избор)
	2 кубчета лед
	Поставете в шейкър кафето и захарта, добавете малко вода (4-5 лъжички). Разбъркайте, докато сместа придобие формата на плътна пяна. Изсипете съдържанието във висока чаша и долейте останалото количество вода, прибавет ледените кубчета и млякото (ако желаете фрапето да е бяло).
	Поднесете готовото фрапе веднага, със сламка.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








