Бяло фрапе
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            22867
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	За 1 порция:
	6 с.л. вода
	1 ч.л. инстантно кафе
	1/2 ч.л. течен подсладител
	150 мл. прясно мляко
	4 бучки лед
Време: 3 минути
Водата, инстантното кафе и течният подсладител се изсипват в стъклена чаша за фрапе. Разбиват се с миксер или със специален уред за фрапе до получаването на пяна. Добавят се прясното мляко и кубчетата лед. В бялото фрапе се поставя сламка и напитката се сервира веднага.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








