Лесна баница с тиква и готови кори
    
    
     
                
            
                 9 Ноември 2015
            
            
            39389
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    Отделете три кори и ги поръсете с олио. Добавете настърганата тиква, поръсете с 2-3 супени лъжици захар, половин лъжица ванилова захар и 1 с.л. галета. Ако искате канела, добавете, а за истинските сладокусци препоръчваме и ситно нарязани орехи. Навийте кората и я поставете в намаслена тава. Процедурата се повтаря, докато се изчерпат всички кори. Пече се в предварително загрята фурна на 170 до 200 градуса. Баницата е изпечена, когато корите станат приятно червени на цвят.
Ако не искате да са прекалено хрупкави, тогава извадете баницата от фурната по-рано. Покрийте с влажна кърпа.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








