Лесна и сочна палачинкова лазаня с кайма
    
    
     
                
            
                27 Септември 2015
            
            
            46722
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете едната глава лук и го задушете в загрятата мазнина. Добавете настъргания на едро ренде домат. Оставете да поври малко, след което прибавете и каймата с подправките. Дръпнете плънката на страна, оставете леко да се охлади, след което напълнете с нея палачинките. 
Пригответе сос за палачинките с другата глава лук, също нарязана на ситно и задушена в мазнина. Прибавяме и 2-та настъргани домата, както и доматеното пюре, щипка сол и захар на вкус, и накрая чесъна - нарязан на ситно. Оставете соса да ври до сгъстяване. Подредете напълнените палачинки в тавичка и ги залейте със соса. Отгоре поръсете обилно с настърган кашкавал и ги запечете във фурната до зачервяване.
Автор: lakomnik.bg
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








