Лесна пица с пита-хлебчета
    
    
     
                
            
                26 Март 2013
            
            
            12163
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Загрейте фурната на 220 градуса. Вземете едно хлебче и с ножица направете разрез от ръба към средата му, така че да разрежете само горния слой и да се получи нещо като джоб. Напълнете вътрешността на питата с настърганото или натрошено сирене. Отгоре намажете с мъничко зехтин и след това - със соса. Поръсете с плънка по желание - нарязани на филийки гъби, чушки, маслини и пресен магданоз. Ако е необходимо - поръсете със сол и черен пипер. Изпечете пиците за 18-22 минути в загрятата фурна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








