Лесно и бързо - сочни пилешки хапки
    
    
    
                
            
                18 Март 2015
            
            
            55442
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    2 парчета пилешка пържола
100 мл олио
200 мл вода
1 с.л. майонеза
1 супена лъжица горчица
1/2 чаена лъжичка черен пипер
1 с.л. заквасена сметана
500 гр. печурки
1 парче лук
В тиган с малко олио запържете лука, нарязан на по-едри парченца. Прибавете нарязаните печурки и запържете добре. Поставете нарязаните на кубчета пържоли в купа, в която сте смесили горчицата и майонезата с подправки на вкус.  
Прехвърлете добре накиснатите парченца месо в тава или глинен съд. Поръсете малко олио върху пържолките и добавете гъбите. Добавете една супена лъжица сметана и разбъркайте леко. 
Налейте чаша вода и поставете в предварително загрята фурна за половин час. 
Поднесете готовото ястие със запечени картофи и салата. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








