Летен гид в света на маникюра - 6 атрактивни дизайна (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Летен гид в света на маникюра - 6 атрактивни дизайна (СНИМКИ)
2282

Добре дошли в нашия летен гид в света на маникюра - тук ще намерите най-актуалните дизайни, които това лято ще виждаме навсякъде, както в града, така и на морето. Препоръчаха ни ги собствениците на салони за красота, според които именно тези варианти на маникюр ще са най-актуални през горещите месеци. 

Има по нещо за всеки вкус - както за дами, които искат да привлекат погледите със смел дизайн върху ноктите, така и за тези, които залагат на универсалния стил и тихия блясък!

Нека разгледаме нашата колекция:

1.

"Напръскан" маникюр

Стилна лятна версия на любимия ни от пролетта маникюр "пъдпъдъче яйце" - тук цветовете вече не са пастелни, а ярки, а самият маникюр може да бъде изпълнен като в омбре вариант, така и във френски. Особено актуален е напръсканият релефен маникюр, който изглежда поразително:

напръскан маникюр френч

френски напръскан маникюр

напръскан релефен маникюр

2. Сухи цветя

Маникюрът, в който сякаш са вградени нежни сухи цветчета, отново е последен писък на модата този сезон. Съчетайте го с типично летни цветове като цикламено, оранжево, жълто и определено ще бъдете в крак с най-новите тенденции:

цикламен маникюр сухи цветя

жълт маникюр сухи цветя

3. Маникюр с щампи

Вместо рисунки по ноктите, това лято изберете актуалните щампи. Ако маникюристът ви си разбира от работата, ще успее да направи красиво съчетание от цветове и дизайн като в примерите по-долу. Маникюрът с щампи отива както на къси, квадратни нокти, така и на любимия на дамите бадемов маникюр:

къс маникюр щампи

Разбира се, само щампи не са достатъчни - напълнете дизайна с цвят и преливащи се нюанси в духа на вечно модерното омбре.

актуален маникюр щампи

бадемов маникюр щампи

4. Графичен френски маникюр

Френски маникюр, но "малко по-така" - това е предложението на маникюристите за летния сезон. Графичната версия на френча включва ясно изразена линия между цветните връхчета, които в случая не са връхчета, а обемна черта, заемаща половината от нокътната плочка, и неутралната основа. Изберете нюанси на един цвят или пък пастелни багри за цветната част на нокътя:

графичен френч в синьо

пастелен графичен френч

5. Абстрактен маникюр

Нещо хем оригинално, хем много стилно за любителите на класиката - абстрактно преплитащите се черни линии върху гола или цветна основа придават стил и блясък на всяка визия:

ярък абстрактен маникюр лято

стилен абстрактен маникюр

6. Маникюр диня

Тук веднага правим едно уточнение - не става дума за рисунки на любимия летен плод върху нокътната плочка (все пак те бяха модерни преди повече от 5 години), а за цветовете на динята, съчетани по красив начин и преливащи се един в друг. Може да започнете преливането от основата на нокътя или обратно, от връхчето към основата:

маникюр цвят диня

френски маникюр диня

френч диня с блясък

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft