Луксозни прически след 50-те, които възкресяват младостта - за дами, които си знаят цената (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Луксозни прически след 50-те, които възкресяват младостта - за дами, които си знаят цената (Снимки):
11225

Колкото и млада да е една жена по сърце, външният й вид трябва да съответства на годините. Мъдра, спокойна, уверена, знаеща собствената си стойност, това са признаците на истинската зряла дама. На тази възраст не можете да се страхувате да опитате да се промените, да намерите нещо ново и необичайно в себе си.

Водещи стилисти препоръчват луксозни прически за жени над 50 години , които ще помогнат визуално дамата да изглежда по-млада. По-долу можете да видите снимки с имената на прически, които не изискват особено стилизиране.

стилна прическа 50+

ИЗБОР НА ФОРМА И ЦВЯТ

Прическите, направени на къса и средна дължина на косата, са особено актуални, не само защото значително подмладяват, а и защото не са трудоемки за поддържане. Тази дължина ви позволява да изглеждате стилно у дома и на официално събитие. Най-добре е да се свържете с професионалист, който ще даде компетентни съвети за избора на формата и цвета на косата ви.

прическа Анет Бенинг

Най-често след 50 косата на жената посивява, което е неприемливо за някои дами. Идеалният вариант ще бъде цветова схема, близка до естествената. 

естествен цвят на косата 50+

избор на прическа след 50+те

стилна прическа след 50-те

Отличен избор на прически за жени над 50 години, тази прическа е доста функционална, изглежда хармонично на тънка и чуплива коса, и не изисква ежедневно оформяне. По-долу може да избирате от следните варианти за прическа:

елегантно боб каре с бретон

Има няколко опции за боб-каре:

  • късо, с обем в задната част на главата;
  • удължено и обемно с помощта на градуиране;
  • многослойно;
  • асиметрично - скрива дефекти на лицето и шията;
  • със или без бретон, но с удължение около слепоочията.

боб каре удължени слепоочия

градуирано боб каре

обемно боб каре

Избирайки такъв модел прическа, жената изглежда стилна, добре поддържана и подмладена.

ПИКСИ

Богиня - това не е непременно млада жена с плитки до кръста. Находчивият Видал Сасун, създавайки тази хашлашка къса прическа за една клиентка на средна възраст, я нарече goddess, което на английски означава богиня или обожавана жена.

божествено пикси

Пикси е прическа за уверени и свободни хора, нейната тайна е в безпорядъчната или умишлена смяна на филирани кичури с различна дължина. Благодарение на това можете да създадете обем точно там, където имате нужда.

пикси над 50-те

рошаво пикси над 50-те

младежко щръкнало пикси

ГАРСОН

Първоначално прическата се смята за мъжка, откъдето идва и името й, на френски означава „момче“. Но с течение на времето "гарсон" се е променил много и е придобил елегантен стил и форма. Момчешката женственост се постига чрез постепенен преход от дълга коса към къса коса.

женствен гарсон след 50-те

гарсон възрастни дами

КАРЕ

Стилна и елегантна прическа, която не остарява. Има няколко техники за нейното изпълнение, всяка от които се избира въз основа на външния вид на дамата и възрастта ѝ. Алтернативна прическа за жени след 50-те - наличието на дълбоки гънки по челото ще скрие бретонът, а бръчките по врата могат да бъдат прикрити, като изберете градуирано каре до раменете.

варианти каре след 50-те

секси каре 50+

КАСКАДА

Градуираните прически визуално смаляват дългото лице. Те се състоят в това, че косата се подстригва под ъгъл, използвайки стъпкова техника. Солидните дами не бива да се страхуват от подобна промяна - тази прическа създава обем благодарение на различните дължини, а тънката коса става податлива и лесна за оформяне.

градуирана прическа след 50-те

градуирана прическа с бретон 50+

красиво градуирано каре

елегантно градуирано каре

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft