Лучена яхнийка с тофу
    
    
    
                
            
                 3 Май 2012
            
            
            22151
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	тофу
	кромид лук
	сол, червен пипер, черен пипер и пр. подправки по желание
	олио или зехтин
	(продуктите са на око, според порциите и индивидуалния вкус)
Нарязваме тофуто на по-големи кубчета, а лукът се нарязва на средно големи парчета. Лукът се задушава с мазнината и малко вода. Прибавят се малко червен пипер и тофуто, и ястието се оставя да къкри на не много силен огън, докато поеме отделената от лука течност. Ако има нужда се прибавя малко вода - задължително топла. Слагат се солта, пипера и други подправки по желание (чубрица, риган и пр.). Сервира се топло.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








