Майка на 5 деца с травмиращ разказ: Започнах да раждам, а мъжът ми ме заряза и хукна нанякъде (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Майка на 5 деца с травмиращ разказ: Започнах да раждам, а мъжът ми ме заряза и хукна нанякъде (СНИМКИ)
27452
Източник: blitz.bg
Майка на 5 деца с травмиращ разказ: Започнах да раждам, а мъжът ми ме заряза и хукна нанякъде (СНИМКИ)

Понякога се разочароваме от човека до нас в момент на изпитание, когато видим "истинското" му лице. Тогава за един мих рухва всичко - любов, привързаност, брачни клетви...

Нещо подобно се случи на многодетна майка от Австралия, която разказа за травмиращото си преживяване покрай последното си раждане. 

31-годишната майка на пет деца и социален работник от Сидни, Австралия сподели шокиращата си история в TikTok.

Tя разказва, че всичките й раждания, с изключение на последното, били лесни. 

многодетна майка

"Всичките ми деца са родени по естествен път, във вода, и никога не съм имала подобно преживяване. Беше изключително ужасно", признава тя.

Когато започнала да ражда най-малката си дъщеря, до нея в стаята бил и партньорът й. През цялото време, докато тя напъвала, той си играел на телефона и от време на време ставал, за да документира процеса.

майка от Сидни

Когато екипът му предложил да подкрепи половинката си, той заявил, че ще го направи веднага щом играта приключи.

Поведението на младия австралиец и безразличието към мъките на половинката му изненадали и разгневили акушерката, поела раждането. 

Когато бебето се появило на бял свят, се оказало, че пъпната връв е увита около врата му и поради това не може да диша. Дори в този инфарктен момент мъжът продължил да се занимава с телефона си и не предложил никаква подкрепа на любимата си. 

новородено реанимация

"Все още бях във ваната, оставена без надзор, без партньорът ми да ме утеши. В този момент той все още снимаше. Аз се огледах наоколо и си помислих: Наистина ли съм тук? Чувствах се толкова сюрреалистично", споделя още тя.

Вместо да остане с травмираната си партньорка след раждането, бащата набързо се изнизал от болницата, защото трябвало да занесе телефона си, който бил със счупен дисплей, на ремонт. 

За щастие, лекарите успели да окажат необходимата помощ на бебето и то започнало да диша.

Когато жена му се възстановила от раждането, осъзнала, че не е доволна от отношението му и решила да опита да поправи връзката им с терапия за двойки при психолог.

австралийка деца

жена с момиченце

Срещите със специалиста й отворили очите и я накарали да вземе тежкото решение да се раздели с него.

По време на терапиите тя осъзнала, че партньорът й се интересува само от себе си и баскетбола и децата никога не са му били приоритет.  

мъж с дъщеря си

"Тази връзка ме научи на толкова много. Научи ме да не бъда толкова доверчива. Също така ме научи, че ако хората не искат да им се помогне, тогава не може да им се помогне. Чувствам се глупаво, мислех, че той може да се справи по-добре", признава многодетната майка. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft